Over mij

Even voorstellen

Ik ben Pauline, geboren en getogen Zeeuwse. Samen met Richard en onze 2 zoons, Luca en Senn wonen wij met onze paarden, hond en konijnen op deze prachtige plek in Noord Holland aan de kust. In Zeeland heb ik altijd als bloemist gewerkt en naast paarden zijn bloemen ook echt een passie van mij. Het creatief bezig zijn, dingen bedenken en creëren doe ik het liefste en met het aanleggen van onze paddock paradise kan ik daar alles in kwijt.

Vijf jaar geleden ben ik begonnen om ons leven op de paddock paradise te delen op Instagram. Met mijn account neem ik mijn volgers dagelijks mee en deel ik alles van mijn paarden en het aanleggen van onze paddock paradise.

Hoe begon de liefde voor paarden?

Als klein meisje was ik al gek op paarden en bloemen en bracht ik mijn vrije uren door bij de paarden. Na altijd gereden te hebben op de manege en verzorgpaarden te hebben gehad kreeg ik op mijn 16e mijn eerste eigen paard, Rowan. Omdat hij aan huis kwam te staan kochten we voor Rowan 2 vriendjes, een Shetlander ruin Diesel en een Haflinger merrie Levita. Deze mooie kudde was het begin van mijn ontwikkeling in het eigen paarden houden. Doordat Rowan na 2 jaar ziek werd is mijn kijk op paarden houden veranderd en kwam ik al vroeg in aanraking met het natuurlijk paarden houden en daar ben ik Rowan heel dankbaar voor. Lees meer hier over in over mijn paddock paradise..

Mijn passie voor bloemen begon al heel vroeg, als klein meisje al plukte ik veel bloemen en maakte ik boeketjes

Mijn passie voor bloemen zat er dus al vroeg in. Ik was altijd in de tuin te vinden en vroeg dan aan mijn moeder of ik bloemen mocht plukken. Zo vroeg in het voorjaar verwachte ze daar niet veel van, maar tot verbazing van mijn moeder kwam ik elke keer weer met een leuk mini boeketje binnen. Zo wist ik al vroeg dat ik bloemist wilde worden.Twaalf en een half jaar heb ik in de leukste bloemenwinkel van Zeeland gewerkt tot we gingen verhuizen naar Noord Holland. Die liefde voor bloemen gaat nooit over en gelukkig kan ik mijn creatieve kant kwijt op onze paddock paradise. Ik vind het heerlijk om planten te verzamelen en daar mooie borders van te maken. Zo kan ik voor mijn paarden eetbare boeketjes maken, al waarderen zij bloemen toch anders als wij mensen, maar ja liefde gaat door de maag toch?

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text