Paddock Paradise

Onze duin en leeftuin is een natuurlijke leefomgeving vol met verrijking waarin de paarden gestimuleerd worden om zoveel mogelijk te bewegen en hun natuurlijke gedrag te vertonen. 

Bewegingsvrijheid

Met ruim 850 meter aan tracks en 11 voerpunten leggen de paarden grote afstanden af, van voerpunt naar voerpunt en om te drinken. Onze paddock paradise is zo ingericht met heuvels, beplanting en verschillende soorten voerpunten dat de paarden ongemerkt hun spieren trainen.

Ruwvoer variatie

Ik probeer zoveel mogelijk te variëren met verschillende soorten hooi, eetbare planten, kruiden en takken. Op onze paddock paradise groeien inmiddels heel veel soorten. 

Over mij

Als klein meisje was ik al gek op paarden en bloemen en bracht ik mijn vrije uren door bij de paarden. Na altijd gereden te hebben op de manege en verzorgpaarden te hebben gehad kreeg ik op mijn 16e mijn eerste eigen paard, Rowan.

Lees meer

Over onze Paddock Paradise

Door de jaren heen hebben we de Paddock Paradise steeds verder uitgebreid, elke keer een nieuw project en beetje bij beetje werd het een steeds fijnere plek voor de paarden. 
Met de aanleg van onze zwemvijver en zitkuil werd het ook een hele fijne plek voor onszelf, om te zwemmen en te relaxen. Echt een leeftuin voor mens en dier! 

Lees meer

Over mijn paarden

Op onze Paddock Paradise wonen mijn 3 paarden, Cortado, Mark en Joe Dalton in groepsverband samen. Ik zal de paarden even voorstellen!

Lees meer

Bekijk de agenda voor de evenementen.

Bekijk de agenda

Ons volgen voor meer inspiratie? Volg ons op Instagram en Facebook.